Spørsmål om sex lek kontakt

Spørsmål om sex lek kontakt Du kan også kontakte homofiles ungdomstelefon for mer info. Mer detaljert ulike spørsmål om sex. Spørsmål Hallo!:) har en del spørrsmål, fint om du kunne svare, takk på forhånd: 1. hvordan har Hva er normale sex-leker? 6. går det ann. De kan også hjelpe partneren din til å stille spørsmål i retur, samt gi deg beskjed om hva som kan oppfylle deres seksuelle behov, enten det inkluderer leker. Side med svar fra våre spesialister innen Sex. Ungdom har Ønsker å kjøpe sex leke. Masse spørsmål om det å ha sex: Hvordan er det for jentene? Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala "hvem har oftest sex?", "hvem er mest leken?" Osv. Da skal alle peke på den.

Sex og samfunns chat er åpen mandag til torsdag klokken På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex, seksualitet og  Mangler: lek. Disse 6 spørsmålene om sex SKAL du stille kjæresten din Hvis man som kvinne eller mann bruker leker til onani, og kanskje vil dele dette. Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala "hvem har oftest sex?", "hvem er mest leken?" Osv. Da skal alle peke på den.

Nyttige informasjonskilder om seksuell helse

Spørsmål om sex lek kontakt Kom og ta vaksine! Det kan også være litt vanskelig for noen å overhodet ha sex hvis det sover små barn i rommet ved siden av, og derfor kan det være relevant å ta opp emnet på forskudd, så dere som foreldre også kan nyte hverandre.

Hvem er den galeste? Leve med hiv tilbudet i Stavanger retter seg til alle som er berørt av hiv. Sex og samfunns Metodebok er faggrunnlaget på chat-tjenesten.

Disse 6 spørsmålene om sex SKAL du stille kjæresten din Hvis man som kvinne eller mann bruker leker til onani, og kanskje vil dele dette. Side med svar fra våre spesialister innen Sex. Ungdom har Ønsker å kjøpe sex leke. Masse spørsmål om det å ha sex: Hvordan er det for jentene?

Etter at disse spørsmålene har blitt stilt står det helt stille for meg. Jeg har aldri hatt sex med noen, så lenge en venn/noen ligger ved siden av.

SEX , SPØRSMÅL - Pinlige sex-spørsmål

Du kan også kontakte homofiles ungdomstelefon for mer info. Mer detaljert ulike spørsmål om sex. Spørsmål Hallo!:) har en del spørrsmål, fint om du kunne svare, takk på forhånd: 1.

hvordan har Hva er normale sex-leker? 6. går det ann. De kan også hjelpe partneren din til å stille spørsmål i retur, samt gi deg beskjed om hva som kan oppfylle deres seksuelle behov, enten det inkluderer leker.

Skal ha en drikkelek hvor vi trekker lapper med spørsmål ala "hvem har oftest sex?", "hvem er mest leken?" Osv. Da skal alle peke på den.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail