Thai jenter a

Thai jenter a Page 1 of 39 - Norske menn og thai damer - posted in Oppslagstavlen: Jeg vet om en kompisgjeng der 3 av dem har thai damer de har truffet. Jeg liker Thai-damer fordi de er små/søte og enkele å omgås. Et svakhet ved Thai-damer er at de normalt ikke har pupper og er relativt lave av. Er virkelig troen på norske jenter blitt så lav? som at flere og flere drar til til Thailand og drar med seg et kvinnfolk hjem igjen, mange av disser. Thai damer i norge? Leter du etter single i Norge, har du kommet til rett. Flest aktive profiler av datingsidene i Norge. Gratis å kommunisere med tusenvis.

Thai-damer er søter enn norske damer - Skråblikk og generaliseringer - Kvinneguiden Forum

Page 1 of 39 - Norske menn og thai damer - posted in Oppslagstavlen: Jeg vet om en kompisgjeng der 3 av dem har thai damer de har truffet. Er virkelig troen på norske jenter blitt så lav? som at flere og flere drar til til Thailand og drar med seg et kvinnfolk hjem igjen, mange av disser. Jeg liker Thai-damer fordi de er små/søte og enkele å omgås.

Et svakhet ved Thai-damer er at de normalt ikke har pupper og er relativt lave av.

Norske menn og thai damer...

Thai jenter a Go To Topic Listing Skråblikk og generaliseringer. Før jeg traff min kone hadde jeg ca. Jeg har flere ganger tatt meg i å tenke ubevisst "jaha, ja Sign in Already have an account?

Det dreier seg vel egentlig om hvilken type personlighet folk har,og noen går ikke av veien for å utnytte andre. Poenget er at det behøver jo ikke være slik det har foregått.

Jeg liker Thai-damer fordi de er små/søte og enkele å omgås. Et svakhet ved Thai-damer er at de normalt ikke har pupper og er relativt lave av. Kontakt med thai damer? Leter du etter single i Norge, har du kommet til rett. Flest aktive profiler av datingsidene i Norge. Gratis å kommunisere med tusenvis. Er virkelig troen på norske jenter blitt så lav? som at flere og flere drar til til Thailand og drar med seg et kvinnfolk hjem igjen, mange av disser.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail